Gratis bokføringsprogram

Scann kvitteringene dine og bokfør kostnaden, direkte fra mobilen. Ingen problemer med permer eller papir. Et digitalt bokføringsprogram har aldri vært enklere.

Send forespørsel

Automatisert bokføring - Bokio hjelper deg

employee-png

1. Ta bilde av kvitteringer

Du kan ta bilde av kvitteringene eller laste opp en pdf direkte til Bokio. Bokfør bilaget direkte eller senere.

salary-png

2. Automatisert bokføring

La Bokio tolke kvitteringen eller fakturaen din og automatisk opprette dokumentasjonen din. Bokio bokfører automatisk de fakturaer og lønner som du oppretter. 

print-png

3. Årsregnskap och erklæring

Analyser diagram for å se hvordan det går for bedriften din. Bokio hjelper også til med momsrapporter, årsregnskap og erklæring til Skatteetaten. 

Bokio forenkler økonomiarbeidet ditt

Gjør som tusentals andre som driver bedrift, bruk Bokio gratis for alltid. Legg til tilleggstjenestene våre prioritert support eller en ekspert på regnskap som ordner økonomiarbeidet ditt.

Alltid gratis

0 kr

bokio-bokforingsprogram-header-jpg

Se hvordan det fungerer å bokføre i Bokio

Bokio er kraftfullt og enkelt. Selv uten kunnskap om bokføring skal det være mulig å drive bedrift og håndtere sin egen bokføring. Ta bilde med mobilen eller send inn kvitteringene dine med epost til Bokio for enkel bokføring og sikker digital lagring av alle bilag. 

Andre om Bokio Lønn

marcus-tybell-png

Marcus Tybell

Beerme.se

"Vi er flere bedrifter som holder på med Craft Beer, både produksjon og distribusjon. Vi liker å være i forkant med all tenkbar teknologi som gjør at vi kan gjøre jobben bedre og enklere. Administrasjon skal være lekende lett. Valget ble enkelt for oss. Derfor bruker vi Bokio som system for håndtering av lønn, slik at vi kan fokusere på det vi synes er kult isteden! Det skal bli interessant å se om vi kan effektivisere mer med deres nye tjenester."

kajsa-fred-png

Kajsa Fried

Regnskapsfører,
Mcon AB

"Som regnskapsfører setter jeg pris på et system som faktisk gjør jobben min enklere selv når kundene mine har gjort lønnene sine selv. Det har vært spennende å være med å ta frem et verktøy som virkelig kommer til å gjøre ting enklere for alle mine driftige bedriftseiere!"

simon-jakobsson-png

Simon Jakobsson

Co-founder, Tokyo Traffic Jam Studios AB

"Vi er et filmstudio som vil ha kontroll på lønnen selv, men vi er ikke interessert i å gjøre det vanskelig for oss. Bokio fikser dette galant for oss! Fine spesifikasjoner blir det også. Takk."